Μοναστηράκι Κρήτης

Ζητήστε μας μια οικονομική προσφορά για καινούριο ή μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό.

Ελ. Βενιζέλου 17, Γάζι (Έναντι ΔΕΗ), Ηράκλειο, Κρήτη

Τηλ.: 2810 319 725

Προφίλ Εταιρείας

Η Εταιρεία μας, διαγράφοντας μια ανοδική πορεία στην διάθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων εξοπλισμών, είναι κοντά σας με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων έχουμε αποκτήσει την εμπειρία για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στον εξοπλισμό του χώρου σας είτε είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του κατασκευαστικου κλαδου της εστιασης σας προσφέρει καινούριο και ποιοτικό εξοπλισμό για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό επαγγελματικό περιβάλλον .

Η εταιρεία μας εμπορεύεται επίσης μεγάλη γκάμα επίπλων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, σκαμπό, ξαπλώστρες, ομπρέλες κτλ.

Όλα τα ανοξείδωτα προϊόντα κατασκευάζονται και σε ειδικές διαστάσεις με τεχνικές προδιαγραφές των τυποποιημένων κατασκευών.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικου καταστηματος μας , σας προσφέρει προιοντα με χαμηλότερο κόστος αγοράς, ελάχιστες περιττές δαπάνες & εξοικονόμηση χρόνου.

Η Εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και Διεύθυνση Λεωφόρος Ε. Βενιζέλου 17 , Γάζι

01.

Οικιακός Εξοπλισμός

Θα βρείτε στο χώρα μας, διάφορα μεταχειρισμένα οικιακά είδη, όπως έπιπλα, εξοπλισμό και είδη κουζίνας, διακοσμητικά κ.α.

02.

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένο και καινούργιο εξοπλισμό επαγγελματικής εστίασης και καταστημάτων.

03.

Δόμηση-Εργαλεία

Πόρτες, παράθυρα, εργαλεία κήπου ή επαγγελματικής χρήσης. διάφορα δομικά υλικά κ.α. Όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

04.

Διάφορα Είδη

Μπορείτε να βρείτε στο χώρο μας οτιδήποτε μεταχειρισμένο, όπως μουσικά όργανα, είδη χόμπι, αξεσουάρ κ.α.

Μοναστηράκι Κρήτης – Εγγύηση Ποιότητας


Ενδιαφέρεστε για Κάποια Αγορά;

Πριν από οποιαδήποτε κίνηση, επισκεφτείτε το χώρο μας “Μοναστηράκι Κρήτης” όπου θα βρείτε πολλές ευκαιρίες, σε χαμηλές τιμές, είτε πρόκειται για μεταχειρισμένα, είτε για καινούργια προϊόντα, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και λειτουργικότητας του εκάστου προϊόντος.


Ενδιαφέρεστε για Κάποια Πώληση;

Πριν από οποιαδήποτε κίνηση, επισκεφτείτε το χώρο μας “Μοναστηράκι Κρήτης” όπου Μέσα από τον εξειδικευμένο χώρο μας για μεταχειρισμένα είδη στην Κρήτη, έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα υποψήφιων αγοραστών, οι οποίοι μπορούν να δουν από κοντά και να επιλέξουν αν θέλουν τα προϊόντα σας.Μοναστηράκι Κρήτης

 Ζorica Bjelosevic

Ελ. Βενιζέλου 17 , Γάζι

Ηράκλειο Κρήτης

Τ.Κ. 71414

Α.Φ.Μ. 103258382

Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου Κρήτης